неделя, 28 септември 2008 г.

Любов и още нещо…

Така, днес реших да поговоря ( или по-скоро попиша) за любовта, вдъхновена както винаги от “Секса и града” и живота около мен!
Днес се замислих съществува ли истинската любов в най-чистата й форма, съществува ли любовта от пръв поглед и въобще съществуват ли всички тези неща от филмите?! И ако “да” защо се случват само на някой хора…или може би се случват на всички, но повечето са погълнати в проблеми и самосъжаление и “чудесата” просто отминават, отлитайки при други хора, нуждаещи се от тях. Не знам!
Колко би било прекрасно просто сутрин на път за училище, работа, на път за поредната среща в кафето, да се блъснеш в някого и в тази 1 секунда да осъзнаеш, че си срещнал перфектния човек за теб. Или просто да кажеш на близък приятел “Обичам те!” и това да са единствените думи, довели до щастливото “Завинаги заедно…” , но в живота не става така! Има прекалено много други хора, прекалено много други събития, прекалено много “неподходящи моменти”. Сложих го в кавички, защото, замислете се, кой може да каже кой момент е правилен и кой не е. За всеки е различно! Но това е друга тема. Да се върнем към темата: любов, любов и още малко любов!
Аз, лично, вярвам, че нещата от малкия екран могат да се видят в днешно време и то не рядко, стига да ги търсиш, да не се отказваш от живота, защото ако му обърнеш гръб, той ще спре да ти изпраща предизвикателства и рано или късно съществуването ти, макар и не буквално, ще спре!
Мисля, че е хубаво от време на време просто да спреш и да се замислиш над това какво си направил, какво не си, какво ще и как! Не е нужно да се обвиняват други хора за собствените ни грешки. Първо трябва да се огледаме преди да оглеждаме другите!
Хора, живейте си живота, кефете се на макс и не забравяйте да обичате, за да бъдете обичани.
Чао-бао :]

Няма коментари: